Zoeken naar boerencamping friesland aan het water


boerencamping friesland aan het water
Friese meren! Friesemerencampings.nl.
Camping Lan en Mar Heeg. Kleine campings aan het water in Zuidwest Friesland. De kleine campings aangesloten bij Friese Meren Campings zijn allemaal uniek; ze hebben een eigen karakter. Allen zijn ze zeer verschillend, maar wat ze gemeen hebben is kleinschaligheid, ligging aan en bij het water en de gastvrijheid.
Kamperen in Friesland Camping Gaastmeer aan het water.
Onze boerencamping is zeer geschikt voor kinderen! Zo kunnen zij zich vermaken met het aaien van de boerderijdieren of met springen op de trampoline, schommelen en spelen in de zandbak. Ook beschikt onze camping over een recreatiezaal met onder andere een sjoelbak en een tafeltennistafel. Leer hier meer over onze faciliteiten! Een seizoensplaats op onze camping in Friesland. Bent u nieuwsgierig geworden naar het al het moois dat Friesland te bieden heeft? Kom een heel seizoen kamperen aan het water!
Minicampings Friesland Minicamping Nederland.
Kamperen bij Boarnshiem is kamperen bij de boer! Landelijk gelegen in Friesland vlakbij het pittoreske Hanzestadje Bolsward. 0515 57 26 83. Boerencamping t Lemsterhop. 0514-56 19 92. Camping De" Terp." minicamping met wijds uitzicht. Camping De Polle. camping ligt aan het water, met uitzicht op twee Friese Spinnekop molentjes.
friesland.html.
Boerderijcamping De Koaipleats. Op zoek naar een minicamping / boerderijcamping? Hier vindt u een overzicht van boerencamping Friesland. Aan de kust van het IJsselmeer vindt u de havenplaatsen als Harlingen, Hindeloopen en Makkum. Pak tijdens uw vakantie op een minicamping / boerencamping Friesland eens de fiets.
Kleine campings Friesland Nederland ACSI Klein Fijn.
Vakantie op een kleine camping in Friesland. Kamperen aan het water, bij de boer, vlak bij een van de Friese meren, of toch liever aan de bosrand? Kleine campings in Friesland hebben voor een ieder wat wils. U kunt kamperen op een boerencamping, een minicamping of een echte natuurcamping.
Kampeer op de kindvriendelijke Minicamping Friesland in Langweer.
Tijd voor Friese lucht. Onze gezellige minicamping is gelegen aan de rand van het schilderachtige dorpje Langweer. Vanaf je ruime kampeerplaats stap je zo het frisse water van het meer in. Watersporters en fietsers, maar ook visliefhebbers en wandelaars kunnen op Minicamping Friesland hun hart ophalen.
Camping aan het water in Friesland Camping It Wiid. Shape.
In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u 5 sterren camping It Wiid, een camping aan het water in Friesland. Deze prachtige Camping in Friesland ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen.
Camping aan het water: Slachtehiem in Friesland.
Faciliteiten boerencamping Slachtehiem. Follow us on Facebook. Home Camping aan het water: Slachtehiem in Friesland. Camping aan het water. Camping Slachtehiem ligt direct aan de historische waterkering De Slachte. Dit water is uitstekend geschikt om te vissen, te kanoën of vaartochten met uw eigen bootje te maken.
Campings aan het Water Boerencampings Friese Meren Zuidwest Friesland.
Campings a/h Water, Bos en Boerencampings, Friese Meren Friesland. Op deze pagina treft u kleine campings aan die landelijk zijn gelegen boerencampings of campings die aan het water zijn gelegen in Friesland. De campings liggen langs of vlakbij het fietsroutenetwerk. Alle campings zijn speciaal door ons geselecteerd en herkennen zich door kwaliteit w.b.t. gastvrijheid, ligging en voorzieningen. Al de door ons geselecteerde campings vormen voor u een prima uitgangspunt voor al uw ontdekkingstochten in en rond de Friese Meren. Klik op de foto om direct naar de website van de camping te gaan. Campings aan het Water in de Friese Meren. Camping Gaastmeer Tussen Knoopunt 33 en 16. Camping Welgelegen nabij Knooppunt 19. Lange Leane 11. 8711 HK Workum. Tel: 310 61 21 53 202. Camping Synneveer Tussen Knoopunt 53 en 54. 8607 JK Sneek. Boerderijcamping Het Klokhuis Tussen Knoopunt 32 en 33. Camping Ykema Tussen Knoopunt 32 en 33. Boerencamping Fûgelfrij Knoopunt 5. 8743 KZ Hichtum. Camping Poelsicht Knooppunt 35 38. 8621 XG Heeg. Watersportcamping Heeg Knooppunt 34-35. De Burd 25a.

Contacteer ons