Op zoek naar boerencamping castricum?


boerencamping castricum
Kamperen op een boerderij in Noord-Holland.
Boerencamping De Kei. Ervaar het ultieme plattelandsgevoel bij de boerenfamilie Res op minicamping De Kei. Camping De Boekel. Boekel 22, 1921 CE Akersloot., Agro-Camping Ormsby Field. Hollaan 2, 1902 RW Castricum., Bleumerweg 20, 1901 MJ Bakkum., Castricum en omgeving bruist.
Mini Kleine camping camping in in Noord Noord Holland. Holland. Kleine camping met mooi en luxe sanitair.
Gemeente Castricum NH. Kamperen bij de boer Noord-Holland Mini camping Noord-Holland Kleine camping Noord Holland Boerencamping Noord Holland Minicamping Castricum Boerencamping Castricum Kleine camping Castricum. Copyright 2019 Camping De Nesse Alle rechten voorbehouden Privacy verklaring Cookie verklaring Ondersteuning door Webreturn.
Minicamping en boerderij Home de Minicamping Westert en kleine Boerderij camping De aan Westert. het strand in Noord Holland.
Uniek gelegen kleine camping met 30 ruime plaatsen bij een actieve boerderij in een prachtige omgeving dichtbij zee 6 km en duinen 3 km! Ons bedrijf is landelijk gelegen 150 meter van de weg in het hart van Noord-Holland tussen Castricum en Limmen.
Sleutel-Hoeve. Sleutel-Hoeve.
Op drie kilometer van het strand van Castricum en zo'n' 400 meter van het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt in Bakkum gemeente Castricum onze gezellige, rustige en schone Boerderijcamping Sleutel Hoeve. De camping is jarenlang door mevrouw G. Borst gerund, haar zoon Pieter heeft sinds 2011 de organisatie van de camping op zich genomen. Pieter en zijn medewerkers heten u hartelijk welkom op zijn minicamping. Op de voormalige veeteelt boerderij wordt hard gewerkt aan landbouwwerktuigen en aardbeien. Op de camping zal u van deze activiteiten weinig merken, de camping ligt zo gesitueerd dat u heerlijk kunt genieten van de landelijke omgeving. Er zijn geen boerderijdieren aanwezig. Bakkum ligt centraal gelegen in Noord-Holland en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het strand ligt op drie kilometer van onze boerencamping.
Agro-Camping Agro-Camping Ormsby Ormsby Field Field in in Castricum Castricum Bakkum. Bakkum.
Op onze mini-camping kun je kamperen bij de boer, met dus altijd levendigheid en bedrijvigheid om je heen. Op het groene kampeerterrein zijn er circa 30 plaatsen voor een tent, kampeerwagen, caravan of camper. Onze camping ligt in Castricum en je bent per fiets of wandelend in enkele minuten in de duinen of in het dorp. Zeer goed onderhouden camping. Zelden zo gezien! Sanitair ruim voldoende aanwezig en zeer schoon. Ruime kampeerplekken en veel speelmaterialen voor kinderen. De ligging is geweldig. Vlakbij het duingebied op fietsafstand van prachtige steden als Alkmaar en Haarlem. Op fietsafstand meerdere duinovergangen naar het strand. Anna en Mello Vegter. Prachtige ligging net onder Castricum. Ideale locatie voor fiets tochten in de omgeving. Goede voorzieningen, schoon sanitair en erg vriendelijke en behulpzame gastvrouw. Kamperen bij de boer Noord-Holland. Camping aan zee Nederland.
Minicamping De Tien Morgen Vakantie" zonder zorgen."
De camping biedt een mooi uitzicht over de het polderlandschap, maar is toch slechts 15, km gelegen van het centrum van Castricum. Hiernaast is het een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten door b.v. het duingebied of naar leuke winkelsteden zoals Alkmaar of Haarlem.
Camping Boerencamping de Kei in Castricum, Nederland Reviewcijfer: 9 Zoover. Camping Boerencamping de Kei in Castricum Nederland reviews 8.8 Zoover.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Boerencamping de Kei in Castricum, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed.
Camping de Hooiberg Camping de Hooiberg.
Ook het fietsknooppunten netwerk loopt door Castricum. Achter de brede duinen ligt het mooie rustige zandstrand, waar gelegenheid is voor een kopje koffie of een hapje eten. De camping ligt nog geen 3 km van het strand. Het duin en bos bereikt u binnen 5 minuten. Kinderen kunnen heerlijk buiten spelen op onze camping. Ze kunnen met de skelter spelen, fietsen, steppen, van de glijbaan, voetballen, tafeltennissen, springen op de trampoline en zwemmen in buitenwater of in zee.
minicamping Ormbyfield in Castricum, boerencamping Noord-Holland.
Ideaal voor bezoek aan strand, zee, of stad is minicamping Ormsby Field in Castricum, een boerencamping in de provincie Noord-Holland. In het duinreservaat nabij minicamping Ormsby Field in Castricum zijn prachtige fiets en wandelroutes en vanaf de camping kunt u de de mooie Pontjesroute fietsen.

Contacteer ons