Resultaten voor boerencamping duitsland


boerencamping duitsland
Boerencampings door heel Europa MiniCampingCard Boek met korting!
De steden Weimar, Leipzig, Dresden of Praag kunt u vanaf de camping tijdens een dagtripje verkennen. En u kunt er ook lekker eten in het eetatelier, op vrijdag wordt hier een Indonesische rijsttafel geserveerd! Kortom, een unieke boerencamping in Duitsland.
Kleine campings Duitsland Zoek Bekijk ACSI Klein Fijn.
Objectieve en uitgebreide campinginformatie. Op vakantie op een kleine camping in Duitsland. Wie een kleine camping in Duitsland zoekt, kan kiezen uit een grote variatie aan landschappen. Van de hoge Alpen in het Zuiden tot de Duitse Waddeneilanden in het Noorden.
Boerencampings Duitsland Kamperen bij de boer.
Hebben ze even behoefte aan wat rust, dan gaan ze naar de kleinere dieren om er lekker mee te knuffelen. Het kan allemaal op een boerencamping. Kamperen bij de boer is gewoon leuk! Regio's' / streken in Duitsland. Zoeken met filters.
Stichting Stichting Vrije Vrije Recreatie. Recreatie.
Er zijn ruim 1200 campings en verhuurmogelijkheden in Nederland aangesloten en 800 in de rest van Europa, zoals: Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Tsjechië, Slowakije, Polen, Litouwen, Slovenië, Hongarije, Roemenië, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Engeland, Ierland, Thailand, Indonesië en Ned.
Camping Aan de Grens Boerderijcamping omgeving Roermond en Swalmen.
Camping Aan de Grens ligt namelijk aan de rand van een uitgestrekt bosgebied in Swalmen, ook wel bekend als het grenspark Maas-Swalm-Nette. In dit gebied zult u met regelmaat reeën en wilde zwijnen kunnen zien. Als u geluk heeft kunt u ook het ijsvogeltje of de bever spotten! Vanuit de camping vindt u ook mooie wandel en fietsroutes die u via handige knooppunten kunt uitstippelen en volgen. Een ideale manier om de prachtige natuurgebieden te verkennen. Tevens bent u met de fiets of auto zo in centrum Roermond! Wij waren in 2014 de mooiste Vekabo camping van Limburg!
Erve Wezenberg Erve Wezenberg Minicamping, vakantie appartementen en boerderijkamers.
Nieuw in 2018. Back to top. Jaarlijks geopend van. 15 maart tot 1 november. Appartementen en Boerderijkamers. Hele jaar geopend. In de periode. oktober tot en met april. verhuren we de gehele. accommodatie ook exclusief. aan groepen van 10 20 personen.
Minicamping Wylerberg Home.
Op deze unieke plek kunt u volop genieten van de prachtige natuur, hier is nog rust en ruimte. Onze camping is minder geschikt voor kinderen en heeft als doelgroep de wat oudere rustzoeker. Vlakbij Nijmegen, aan de voet van de prachtige natuur van de Duivelsberg. Lees meer over de camping en omgeving.
Minicamping Minicamping Loozerveld Loozerveld Overijssel. Overijssel.
Een vakantie op een boerencamping kan voor een ieder leerzaam zijn. Kalfjes worden geboren, de dieren gevoerd en men kan een kijkje nemen bij het melken van de koeien. mee helpen op de boerderij kan bij ons nietwel, is er de kleindierenwei waar je bij de geitenvarkentjes, en pony in kan.
Kamperen bij de boer in Duitsland en vlakbij huis.
Op zoek naar een kleine camping? Bekijk hier het hele overzicht van boerencampings in Duitsland. Kamperen bij de boer in het voormalige Oost-Duitsland. Het oosten van Duitsland was tot 1990 een zelfstandige staat, genaamd DDR. De deelstaten hier zijn Brandenburg, Saksen-Anhalt, Thueringen en de Duitse hoofdstad Berlijn. In Berlijn wonen ruim 34, miljoen mensen. De natuur in dit deel in wat minder ontdekt dan die in de andere delen van Duitsland. Het nationaalpark de Harz is hier een goed voorbeeld van. Dit is het eerste nationale park van Duitsland. Verder is hier het mooie merengebied Mecklenburg waar schitterende vogels hun broedplek hebben. In het zuiden van het oosten treft u de industriesteden aan, zoals Leipzig, Dresden, Chemnitz, Halle en Erfurt.

Contacteer ons